PODJETJE ARGANA D.O.O. - Masaža
ddddddd
powered_by.png, 1 kB
Domov arrow Masaža
Masaža PDF Natisni E-pošta

Berberska Masaža:

Arganovo olje je posebej priporočljivo pri problematični, aknasti,  srbeči, kuperozni koži, luskavici in  raznih alergijah. Takrat priporočamo, da se dobro umijete z arganovim milom,  trdim naravnim milom iz čiste biološke pokrajine, brez vonja in umetnih dodatkov. Nato se namažite z arganovim oljem zjutraj in zvečer, če je težava velika pa lahko tudi podnevi. Olje se lepo vpija v kožo in ne pušča mastnega filma.Po tuširanju ali kopanju vam priporočamo  oljenje telesa z nežno masažo. Kožo tako nahranite, ji dodate vlago, postane bolj čvrsta, elastična in žametna. Arganovo olje je priporočljivo tudi po plastičnih, lepotnih operacijah. Zaradi visoke vsebnosti E vitamina se koža hitreje obnavlja, brazgotine se tanjšajo in  dobro celijo.

Posebej pa ga priporočamo vsem tistim, ki imate debelo kožo na petah ali razpokane pete z globokimi ragadami. Olje vtrite v kožo, zmasirajte in počakajte nekaj minut. Olje se zelo hitro vpije v kožo in jo mehča.

V različnih temah in masažnih salonih nudijo pomlajevalne, sprostitvene, klasične masaže telesa, masaže lasišča, glave, obraza in refleksno consko masažo stopal. Masažo z arganovim oljem posebej priporočamo ljudem z luskavico in  po kemoterapiji.

Za lomljive nohte potopite prste enkrat tedensko za četrt ure v mešanico Arganovega olja in limoninega soka, ki naj bosta v enakem sorazmerju.

Za suhe, lomljive lase brez leska priporočamo nanos olja na celotno lasišče. Pustite ga pol ure , lahko pa tudi vso noč, nato ga umijete z blagim šamponom. Lasje postanejo čvrsti in sijoči.

 


  
  

  
Anketa

Koliko kilogramov jedrc arganovega drevesa je potrebno za 1 liter olja?
 
© 2018 PODJETJE ARGANA D.O.O.